La introducció de l’e-comerce o comerç online a Internet, ha suposat un canvi revolucionari a nivell global a tots els nivells, gràcies a aquest model de venda online i a manera d’exemple, una empresa pot facturar fins a deu vegades més venent des de la seva pàgina web a tot el món, que venent el mateix producte a nivell local.

L’èxit de vendes en una botiga online no es limita únicament al tipus de producte que s’ofereix sinó a l’estructura, navegació i aparença que ofereix una botiga online a l’usuari, de manera que és important donar una imatge de seguretat en el procés de compra.

Dins de l’àmbit de formació que porta a terme GLOBALLEIDA amb l’objectiu de donar eines i oferir oportunitats de creixement de negoci a les empreses de les comarques de Lleida, s’ha celebrat un curs de comerç online, que ha comptat amb l’assistència de més de 40 participants.

En el transcurs el curs, que ha estat impartit pel Director Comercial de MManagers, Òscar Fornas, s’han donat a conèixer les estratègies per identificar els mercats, les seves característiques i poder tenir èxit en un comerç electrònic.

Fornas, gran coneixedor del màrqueting online, ha destacat les  principals accions que es poden portar a terme per millorar i augmentar les vendes en un comerç electrònic, i millorar l’ús de la web de cada empresa.

El curs, que s’ha celebrat avui a La Llotja de Lleida, de 16:00 a 20:00h, ha estat presentat pel Conseller Delegat de GLOBALLEIDA, Oriol Oró. Està previst fer una segona edició d’aquest curs, ja que tot hi triplicant les places previstes, més de 25 persones s’han quedat en llista d’espera.