Mitjançant aquest programa es desenvoluparà un observatori de dades socioeconòmiques de les comarques lleidatanes que permetrà recollir i processar dades econòmiques del territori

La Diputació de Lleida cedeix a GLOBALLEIDA el programa HERMES per posar en marxa un observatori de dades socioeconòmiques de les Terres de Lleida anomenat “APUNT”.

Aquesta cessió ha estat possible gràcies a la col·laboració establerta entre la Diputació de Lleida i la Diputació de Barcelona, que s’ha materialitzat aquest dilluns amb la signatura del conveni entre el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, i el vicepresident primer de la Diputació de Barcelona, Ferran Civil.

Mitjançant aquest conveni la Diputació de Barcelona ha cedit a la corporació lleidatana el programa per desenvolupar aquest observatori de dades socioeconòmiques de les comarques lleidatanes que permetrà recollir i processar dades econòmiques del territori.

La implantació del software té un cost per la Diputació de Lleida de 18.000 euros i les despeses d’actualització aniran a càrrec de GLOBALLEIDA.