Adreçat a persones emprenedores, empreses de recent creació, autònoms i professionals interessats en conèixer el Prestashop i iniciar els treballs de posada en marxa d’un negoci online

GLOBALLEIDA, ha organitzat el curs de Prestashop 1.6,  programari lliure i responsive (amb un disseny web adaptable que permet visualitzar-se d’una manera òptima en qualsevol dispositiu d’accés), i que ofereix tot el necessari per poder mantenir un negoci online.

Òscar Fornàs,  expert en  Màrqueting i vendes amb especialització en el medi d’Internet, ha estat  l’encarregat d’impartir aquest curs, adreçat a persones emprenedores, empreses de recent creació, autònoms i professionals interessats en conèixer  el Prestashop i iniciar els treballs de posada en marxa d’un negoci online: donar d’alta els productes, configurar els transports i parametritzar els sistemes de pagament, entre d’altres aspectes.

El curs amb una durada de 5 hores i  27 participants, ha tingut  lloc avui dimecres 12 de novembre, al Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida. Edifici H1 – 3a planta (sala informàtica) i compte amb el suport del programa Catalunya Emprèn del departament d’Empresa i Ocupació.