Avui tanquem els programes amb una sessió de “Storytelling de negocis: persuadeix els clients amb el teu relat”

Les empreses participants en els programes de creixement empresarial T’acompanyem i Lleida StartUp de GLOBALLEIDA han assistit a la darrera formació grupal que preveu el programa.  “Storytelling de negocis: persuadeix els clients amb el teu relat”  ha estat la temàtica que s’ha abordat avui, amb l’objectiu que els participants siguin capaços d’idear, produir i emetre relats memorables sobre els seus productes i serveis, que els seus clients vulguin recordar i compartir.

La formació ha estat impartida per Mario Sorribas Fierro, consultor i formador independent, especialitzat en reputació, storytelling corporatiu, màrqueting, RSC, comunicació i relacions públiques. Amb el storytelling o art de construir històries, les empreses dissenyen i construeixen continguts que són emocionants, fàcils de recordar i de compartir. Amb aquests relats de disseny es pretén captar l’atenció del públic i persuadir-lo dels atractius dels nostre productes i serveis.

Amb aquesta darrera sessió formativa les setze empreses participants en els programes de creixement empresarial T’ACOMPANYEM i Lleida StartUp tanquen el programa centrat en millorar el seu model de negoci, incrementar la seva facturació, trobar finançament, avançar en els seus processos de gestió i crear nous llocs de treball, entre altres.