Una iniciativa de l’empresa Lorette Group del Cei de Les Borges Blanques i Grup Nexcar

28-09-2018. Aquest divendres les empreses Lorette Group i Grup Nexcar han organitzat una espectacular desfilada a la localitat de Les Borges Blanques. Han desfilat junts per la passarel·la cotxes de les millors marques i roba per a dona, una fusió de moda i motor.

Esdeveniment que ha garantit l’espectacle als més de 200 assistents.  Una simbiosis entre els cotxes i les models ha fet que el públic assistent hagi  gaudit d’una vetllada especial i autèntica.

L’emprenedora Ariadna Lugulescu, de Lorette Group, és una de les empreses instal·lada al Cei de Les Borges Blanques dedicada al sector de  la moda. Ofereix venta on-line de roba de dona i assessorament de imatge. Està previst que pròximament obrin un nou punt de venda al Carrer Magdalena de Lleida.

Lorette Group, ha apostat  per diferents marques , com Vila Clothes , Jaase , Best Mountain , Polin et Moi i BSB, marques en les que confien com a consumidores i coneixedores del producte. L’estil de roba d’aquestes marques  és molt flexible tant per la dona informal , com per la mare treballadora o, per les amigues que surten el cap de setmana. El Grup també ha apostat per noves marques com JAAS , Polin et Moi que ens han donat exclusivitat en la zona de Catalunya.

El projecte de Lorette Group te previst en el futur de crear una marca pròpia de roba , un disseny pensat per la dona flexible i autentica en cada moment de la seva vida, però encara està l’estan desenvolupant.