ENISA-IFEM han presentat els seus productes  i oportunitats  financeres a les 31 empreses inscrites.

Les 13 empreses que han participat en les rondes de finançament han demanat un suport financer de 1,6 M€.

És la novena Ronda de Finançament organitzada per GLOBALLEIDA, amb una participació de més de 140 empreses, que han sol·licitat un suport financer de més de 19,6M€.

Reunits per GLOBALLEIDA, representants de ENISA-IFEM, han donat a conèixer els  productes i oportunitats financeres de les que disposen. La jornada  ha comptat amb la participació de 31 empreses lleidatanes,  principalment dels sectors TIC i agroindústria i 13  han demanat entrevista individual amb aquestes entitats financeres.

Després de la sessió informativa, les 13  empreses que  han participat en les rondes de finançament han demanat a les entitats convidades a la trobada, un suport financer per un total de 1.600.000€ per tirar endavant les seves idees de negoci.

Cal destacar que GLOBALLEIDA, com a promotor financer i dinamitzador de l’emprenedoria i l’empresa, amb l’objectiu d’apropar al teixit empresarial de les terres de Lleida, recursos per a endegar i consolidar els seus projectes, reuneix periòdicament a analistes de les principals fonts de finançament públic(productes ICF i ICO) i privat (Crowdfunding i Business Angels per a start-up i empreses innovadores), per ajudar-los a  trobar la línia de finançament més adient.

Des de finals del  2013, aquesta és la novena Ronda de Finançament que  organitzem, en les que han participat més de 141 empreses lleidatanes que han  sol·licitat més de 19,6 M€ en préstecs per finançar els seus projectes empresarials.

 

Lleida, 18 de setembre de 2015

 

 

 

 

 

 

http://www.globalleida.org/sites/default/files/foto2.png