GLOBALLEIDA i l’Ajuntament de Lleida presenten una jornada en el marc del Dia Internacional de la Dona, amb l’objectiu de promoure la formació, el networking i el debat sobre l’emprenedoria femenina

L’Ajuntament de Lleida, a través de la regidoria de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, i GLOBALLEIDA han organitzat la Jornada “Dones i Emprenedoria. Nous horitzons”, que ha  tingut lloc aquest dimarts 17 de març al CaixaForum, a la que s’ han inscrit 125 persones. La inauguració de la jornada ha estat a càrrec de la regidora  de Drets Civils de la Paeria, Rosa M. Ball, i del conseller delegat de GLOBALLEIDA, Oriol Oró.

La jornada, que ha comptat amb la col·laboració de CaixaForum, ha servit per crear un espai de trobada i posar en valor exemples de dones amb experiència, el talent i capacitat de lideratge que poden servir de referent a altres dones i també visualitzar el gran capital humà de dones del nostre territori que estan tirant endavant projectes i empreses amb estratègies diverses per avançar en un context canviant i complex.

     

D’aquesta manera, en el decurs de la jornada s’ha impartit una primera conferència, “Lideratge femení en el món de l’empresa”, a càrrec d’Eva Peruga, periodista i coach. Tot seguit s’ha organitzat una Taula d’Experiències Emprenedores, que ha moderat, Concepció Curet, directiva i consultora de GlobalMed i en la qual han participat les emprenedores, Jesica León, Llar d’infants El Cargolet,  Pilar Puigvert, Centre Saker, Sara Nadal, Arum serveis ambientals, Dolors Pubill, Escola de ball Lo Garrotín i  Anna Martínez, coach.

La segona conferència a càrrec de Rosaura Alastruey, directora de ProyectosTic, “Networking de debò” s’ha centrat en com fomentar el networking entre les dones emprenedores i com crear aquest espai.

Per últim, s’ha organitzat un dinar Networking, adreçat a directives, empresàries i emprenedores, dinamitzat per Rosaura Alastruey, directora de ProyectosTic al  Restaurant Bo de Shalom que ha comptat amb la col·laboració de Funde.

 

Lleida, 17 de març de 2015