GLOBALLEIDA dinamitza la Xarxa de Centres d’Empreses Innovadores que compta  amb 18 centres empresarials al territori.

La firma de videojocs FinalBoss Games del Cei Tàrrega rep el guardó  a la Innovació i Invelon Technologies, del Ceeilleida, especialitzada en la creació de projectes innovadors rep el premi al Jove Emprenedor.

Un any més s’ha celebrat l’acte de lliurament dels “Premis als millors projectes empresarials”, que ha estat presidit pel president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé.

Aquests premis són un reconeixement a la innovació i l’emprenedoria d’empresaris lleidatans que han destacat per la feina feta en cadascuna de les seves activitats.

El Premi a la Innovació ha estat per Finalboss Games. Empresa instal·lada al CEI de Tàrrega, ofereix serveis de game computer artist per al desenvolupament de videojocs propis o mitjançant treballs d’outsourcing a empreses del sector. Han recollit el premi, Manuel Martín i Albert Rebollo.

El Premi al Jove Emprenedor ha recaigut en Joan Folguera de l’empresa Invelon Technologies. Una empresa del CEEILleida  especialitzada en la creació i impuls de tot tipus de projectes innovadors relacionats amb programes d’investigació, desenvolupament i innovació tecnològica mitjançant la impressió 3D per tal d’oferir solucions a empreses 4.0.

Aquest any, el Premi a la Responsabilitat Social Corporativa l’han guanyat dues empreses. Una d’elles és l’Hotel Muntanya Prullans del grup Cerdanya Resort per la creació de la seva pròpia moneda, els Social-Cerdà, unes monedes de fusta que premien les actituds responsables amb el medi ambient dels seus clients, ha recollit el guardó el director de l’hotel, David Isern

La gerent de Cartaes Tàrrega, Alba Coma, ha recollit l’altre Premi a la Responsabilitat Social Corporativa, que ha rebut aquesta empresa d’inserció de Càritas a Tàrrega. Treballa per inserir laboralment les persones en risc d’exclusió, perfilant els itineraris personalitzats d’inserció i ofereixen serveis de transport, restauració de mobles, recuperació de roba o gestió de deixalleria municipal.

Per últim el Premi al Projecte d’Innovació Empresarial ha estat per l’Estudi Moliné Disseny de la Seu d’Urgell, que va dissenyar i comercialitzar per tot el món urnes fúnebres biodegradables elaborades amb closca de coca, turba i cel·lulosa i que inclouen una llavor d’un arbre que creix amb el nutrients aportats. Gerard Moliné ha recollit el premi.

 

Lleida, 12 de juliol de 2017

http://www.globalleida.org/sites/default/files/foto_premi_invelon.jpg