El primer Take Away de Sushi al Pallars i un e-Comerç de fruits secs d’Abella de la Conca

Emprenedors de la Xarxa CEI que dinamitza GLOBALLEIDA han creat les seves empreses en plena crisi COVID 19

En plena pandèmia els emprenedors del Pallars no s’aturen i reinventen el seus negocis per adaptar-se a les noves realitats. És el cas de,  La Carrella, una nova iniciativa empresarial liderada per la Cristina Cirera, filla de productors de fruits secs d’Abella de la Conca, que coneix aquest món des de petita. Ara i després d’haver-se format en el món empresarial ha decidit donar un pas endavant en el negoci familiar i crear un e-Comerç d’aquest producte en diferents varietats; crues, torrades i les tradicionals garrapinyades.

“És la millor manera de donar valor a un producte d’altíssima qualitat i crear la nostra pròpia empresa”.

El Josep Mª Terrat, tècnic del CEI Pallars Jussà,  explica que s’ha treballat conjuntament amb la Cristina per donar forma i viabilitat al projecte que avui ja és una realitat

Tanmateix, l’Arnau Isanta va adreçar-se al CEI per a confeccionar un pla d’empresa de reobertura de l’alberg de Talarn. La crisi del COVID 19 va impactar de ple en el projecte. La impossibilitat d’obrir establiments d’allotjament feia inviable la idea inicial.

Lluny de fer-se enrere, l’Arnau va reinventar el model de negoci. Format en l’escola hostaleria de Lleida i amb experiència en els alguns dels millors restaurants japonesos de Catalunya, remodela la idea inicial i obre el primer Take Away de Sushi al Pallars. Inaugurat el passat divendres 5 de juny, ja es pot gaudir del millor Sashimi, Niguiris , sushi i tataki del Pirineu preparat pel sushiman Arnau Isanta.

“Ja es pot gaudir del millor Sashimi, Niguiris , sushi i tataki del Pirineu preparat pel sushiman Arnau Isanta. El primer Take Away de Sushi al Pallars”.

Estem contents d’haver sigut útils en el procés de creació dels negocis d’aquests emprenedors joves, capaços no només de fer viable l’empresa sinó també de contribuir al creixement empresarial de la comarca del Pallars Jussà.