Les bicicletes personalitzades s’adapten a l’anatomia del ciclista i aporta beneficis posturals  

09-10-2018.- Dragonfly ha estat una de les empreses protagonistes al programa de Lleida TV Conecticat. La singularitat de ser la única empresa de Lleida que fabrica bicicletes a mida i personalitzades al gust del client ha estat l’atractiu que s’ha mostrat al programa. Les bicicletes es fabriquen amb nous materials de qualitat i ecològics. Els clients poden triar la mida, el color o els complements de la bicicleta. Una bicicleta a mida aporta beneficis posturals perquè s’adapta a l’anatomia del ciclista.

El temps d’elaboració de cada bicicleta depèn de la complexitat, tant dels materials com dels complements que cada client hagi demanat. Des de què, l’Òscar va iniciar aquest projecte a Lleida, la demanda ha anat en augment.

L’empresa Dragonfly, dedicada a la fabricació de bicicletes totalment personalitzades, va iniciar la seva activitat empresarial fa 3 anys i actualment està ubicat al Viver FP Emprèn, un dels 18 centres empresarials que forma part de la Xarxa Cei que gestiona GLOBALLEIDA.