Els emprenedors del territori s’interessen en la rendibilitat i gestió de l’empresa

Aquesta setmana els CEI d’Almenar i del Solsonès han ofert la càpsula Curs de Pricing: com fixar el preu per obtenir la màxima rendibilitat, amb l’objectiu de donar les eines bàsiques als emprenedors i empresaris per dur a terme la seva estratègia de preus. Em aquest sentit, ensenyar a determinar correctament el preu centrant-se en conceptes com els costos, els marges i, finalment, el valor. Em la sessió es van facilitar eines per aplicar els diferents mètodes i estratègies de fixació de preus que té a l’abast una empresa.

El CEEILleida, per la seva part, va impartir la càpsula Notes sobre una gestió econòmica, laboral i financera eficient en una empresa jove. Casos pràctics, que ha tingut com a finalitat informar i formar sobre les necessitats bàsiques de coneixement i d’informació econòmica en una empresa jove.

Així mateix, el CEI Cervera continua amb el cicle dels Dijous Emprenedors amb la sessió Els 10 factors clau a l’inici d’un Projecte d’Autoocupació, adreçat a persones emprenedores, empreses de recent creació, autònoms i professionals.

També al viver FP Emprèn, s’ha impartit la càpsula formativa Persones i empresa: l’encaix clau per la productivitat