El taller de Pla d’Empresa, per fomentar la creació d’empreses o com fer un estudi de mercat han estat algunes de les propostes formatives d’aquesta setmana

Aquesta setmana comencem la formació al CEEILLEIDA amb el Taller de Pla d’Empresa, dividit en tres sessions formatives impartides el 3, 4 i 5 de juny, orientades  a ajudar a la persona emprenedora a analitzar els conceptes claus per crear el seu negoci. Conèixer el contingut bàsic d’un pla d’empresa, com estructurar-lo i quines són les tècniques que el fan especialment atractiu en una presentació del projecte impartit pel tècnic del CEEILLEIDA salvador Pifarré.

A Sort s’han impartit les càpsules formatives: Com interpretar i conèixer que diu la meva nòmina. I, Què diu el meu contracte laboral? a càrrec de la formadora Núria Batlle, Diplomada en Graduat Social, Màster en Direcció i Gestió  de RR.HH., Directora de l’empresa Fabra Formació. Dos sessions formatives per poder conèixer la informació necessària que han de tenir en compte els treballadors en la seva nòmina o en el moment de pactar un salari i, la informació necessària que has de tenir en compte abans de signar un contracte laboral.

Al CEI La Seu d’Urgell, s’ha impartit la càpsula formativa: Com fer un estudi de mercat, a càrrec de Montse Infante.

A l’Institut Municipal d’Ocupació, IMO s’ha impartit la sessió formativa, de nivell avançat “Com utilitzar eficaçment les xarxes socials al teu establiment?” adreçat a empresaris, empresàries i professionals del sector comerç, així com, d’altres sectors de serveis amb negoci orientat al consumidor amb establiment a peu de carrera en el que, poden aprendre d’una manera molt pràctica, com el vostre establiment pot estar present en les xarxes socials i utilitzar-les de forma eficaç com a eina de difusió impartit per Ester Barqué.