Els periodistes Francesc Canosa i Cristian Segura, i l’escriptora Empar Moliner entrevisten al balaguerí Danny Mola, director de l’empresa californiana Kolau, sòcia de Google.

Kolau ha triat Balaguer, la capital de la Noguera, per a un programa de formació de joves a l’atur perquè siguin programadors informàtics en empreses de Silicon Valley, als EUA.

L’empresa californiana Kolau fundada pel balaguerí Danny Mola, ara establert a San Francisco formarà joves de Balaguer aturats per treballar a Silicon Valley a  través del  programa #YouthCanDoIt2020, que compta, amb un professorat format per enginyers de programació  voluntaris de parla catalana, anglesa i espanyola que pretén reunir una trentena de joves d’entre 19 i 30 anys.

L’ajuntament de la capital de la Noguera ha posat a disposició d’aquesta iniciativa sense ànim de lucre, les instal·lacions del Cei Balaguer, per tal que els joves es puguin inscriure  i s’imparteixin les classes presencials,  que començaran  el proper 6 de març fins el 7 de juliol. Danny Mola planteja la programació informàtica com  la solució a l’atur.

Els alumnes participants en aquest programa que no se’ls hi demanarà  cap titulació especifica hauran de dedicar 40 hores setmanals a aquest curs. Aquest programa també es farà en diferents ciutats dels estat Units, Mèxic i Espanya

Danny Mola impulsor de la start up Kolau ha estat seleccionada per a ser soci estratègic de Google, amb la missió d’ajudar les pimes a estar ben posicionada.  Kolau l’única plataforma de màrqueting que permet a petites i mitjanes empreses (pimes) sense experiència en aquesta matèria ni temps disponible estar a la primera pàgina de Google.

Enllaç Pàgina Web Kolau:   www.kolau.es

 

 

http://www.globalleida.org/sites/default/files/1486136743380.mp3, http://www.globalleida.org/sites/default/files/zzzzzz_060217_xop_acant.mp3