Amb la incorporació de l’empresa de turisme actiu Go Outdoor Adventure

El divendres 28 d’abril es va signar el contracte entre el President del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, Carles Isus, i Josep Foz de l’empresa Go Outdoor Adventure per a la seva incorporació al Centre Empresarial Cei Pallars Sobirà. 

Amb aquesta incorporació queden ocupats els cinc espais dels que disposa el centre, el que suposa una ocupació del 100%. Pepo Foz, de l’empresa Go Outdoor Adventour s’incorporara de forma immediat al viver de Pallars amb el què, ja havia establert col.laboracions amb anterioritat, per tal de continuar  la consolidació de l’empresa.

Cal destacar el recorregut empresarial de Josep Foz que entre d’altres va estar  guanyador del XXI concurs del millor producte de turisme actiu en la categoria nacional, amb la proposta ‘The Great Pyrenean Adventure. Lleida’ (La Gran Aventura Pirinenca. Lleida)  que ofereix un combinat de natura i activitats de turisme actiu per l’Alt Pirineu, premi atorgat a la Fira Internacional de Turisme, Fitur 2016

Per altre banda  també ha participat en el Programa d’acceleració empresarial per autònoms T’ACOMPANYEM i en el Pla Embarca de l’acceleradora Start-Up Catalonia  gestionats per  GLOBALLEIDA, amb l’objectiu de millorar el model organitzatiu, el sistema de gestió que permeti automatitzar la majoria dels processos en la  gestió, tant del control econòmic i financer la planificació, risc, Kpi’s, etc, com estructurar la organització amb els perfils humans que requereix l’ampliació de la seva estructura sense oblidar el seu ADN corporatiu. Programes amb els que ha obtinguts una resultats molts bons.