Des del passat mes de desembre, estan ocupats tots els mòduls disponibles

20-02-2019 Els 13 despatxos del CEI Solsonès, ubicat a l’edifici del Seminari de Solsona, estan ocupats al 100% per diferents tipus d’empreses i entitats des del passat mes de desembre, concretament hi trobem 5 autònoms i 8 societats o d’altres formes jurídiques.

La tipologia de les empreses instal·lades és força variada. S’hi pot trobar empreses de serveis forestals i de desenvolupament rural, comptabilitat i gestoria, prevenció de riscos laborals,  assistència a la llar, escola d’idiomes,  empreses de serveis turístics (Globus Pirineus, S.L), Associació d’Empresaris del Solsonès,  psicologia,  enginyeria i sistemes o, la seu del diari Regió 7 a la comarca del Solsonès.

Aquestes empreses donen ocupació directa a 23 persones, a més de col·laboracions eventuals i ocupació indirecta.

El Cei Solsonès que forma part de la Xarxa Cei que dinamitza GLOBALLEIDA, ofereix solucions efectives als emprenedors que aposten per la seva autoocupació i volen crear la seva empresa, o a empreses que aposten per créixer i innovar. Les empreses allotjades al centre disposen d’espais comuns i de tots els serveis necessaris pel correcte desenvolupament de les activitats empresarials.

Dues entitats sense ànim de lucre i de caràcter social també tenen espai al centre empresarial. En aquest cas, la Unitat d’Escolarització compartida del Solsonès gestionada per l’Associació l’Afrau, encarregada de garantir l’atenció educativa necessària a l’alumnat amb necessitats educatives especials (NEE) derivades de la inadaptació del medi escolar en els centres de secundària.  I Servei Enllaç que destina els seus recursos per a la inserció laboral i/o formativa de persones a l’atur amb capacitats diverses.