Avui  el Centre d’Iniciatives Empresarials del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, ha acollit la VIII Jornada d’Innovació Empresarial. “Educació i iniciativa emprenedora”, co-organitzada per l’ICE-CFC (Institut de Ciències de l’Educació i el Centre de Formació Contínua) de la Universitat de Lleida i GLOBALLEIDA, amb el suport del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida.

Aquesta jornada està  adreçada a professors i professores de Formació Professional que imparteixen l’assignatura de FOL (Formació i Orientació Laboral) dels instituts de secundària de la província de Lleida, i aquest any, també s’ha sumat a professorat d’emprenedoria.

En aquesta edició em comptat     amb la participació de la Consultora i formadora en Iniciativa Emprenedora. Lic. & MBA per ESADE, Marta Grañó, que  compagina l’activitat docent en ESADE amb el seu treball de doctorat sobre Educació i Iniciativa Emprenedora. Treballant en potenciar l’esperit emprenedor a través de cursos, conferències, articles i publicacions, ha impartit  la conferència inaugural “Creativitat i innovació emprenedora a l’aula”.

Posteriorment ha tingut lloc una taula rodona a  càrrec de Victor Falguera, de l’empresa AKIS International, SL: empresa ubicada al Viver FP Emprèn, Jordi Siscart i Marc Vidal, de l’empresa Instamina, SCP: empresa ubicada al Centre d’Iniciatives Empresarials del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, per tal de donar a conèixer la seva experiència empresarial i Marta Aguilar, del centre de Reempresa de Catalunya, per donar a conèixer aquesta iniciativa.

La inauguració de la jornada a la que han assistit una trentena de professors ha estat inaugurada pel Inspector d’Educació del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Cataluny, Joan Solsona; el conseller delegat de GLOBALLEIDA, Oriol Oró i el gestor de projectes i atenció a emprenedors del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, Xavier Ticó.