Avui s’ha celebrat una reunió de treball al Consell Comarcal de les  Garrigues per donar a conèixer els resultats de del programa Reempresa a Catalunya i a la província de Lleida al 2019. Un programa per garantir la continuïtat dels negocis a la comarca.

GLOBALLEIDA, treballa el programa de Reempresa a la província com un model d’emprenedoria i de creixement empresarial que incideix en la continuïtat de les empreses, ofereix assessorament tant als empresaris i empresàries que volen vendre la seva empresa (cedents), com a les persones reemprenedores disposades a donar-los-hi continuïtat. Així com també, forma part de l’extensa xarxa d’organismes públics, organitzacions empresarials i entitats professionals que fan possible que, cada dia, cedents i reemprenedors es coneguin.

Una reunió en la què, el President: del C.C de Les Garrigues Jaume Setó,, l’alcalde de Les Borges Blanques , Enric Mir,  Gerard Aliaga i Rosa Mari Olivart, gerent i tècnica del Consell  a més de  Silvia Mansilla tècnica de l’ajuntament de Les Borges Blanques i Mònica Rosimach per part de l’Associació Leader de ponent han valorat molt positivament els resultats obtinguts en els primers 10 mesos de 2019 amb 25 casos d’èxit que han suposat mantenir 60 llocs de treball a la província i han coincidit en la importància de seguir donant sopor a aquest programa.

L’objectiu del programa és, doncs, impulsar i estructurar la transmissió d’empreses com a via de creixement d’activitat econòmica, evitant així el tancament de negocis econòmicament viables i la destrucció d’ocupació al territori.