El Comitè Executiu i el Consell General de GLOBALLEIDA han aprovat avui el pressupost per els primers 6 mesos del 2021 i convocarà un debat monogràfic per a decidir la fórmula de col·laboració

El Consell General de GLOBALLEIDA ha aprovat avui, a proposta del Comitè Executiu, el pressupost d’aquest consorci fins al 30 de juny de 2021, que serà de 200.000 euros que aporten a parts iguals l’Ajuntament de Lleida i la Diputació de Lleida. En aquests sis mesos es definirà el model de col·laboració de l’actual consorci en el projecte de Transformació Econòmica de les Terres de Lleida que lidera la Diputació de Lleida.

En aquest termini de temps, el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida presentarà la proposta del model de reformulació de GLOBALLEIDA per a ser debatut en profunditat entre totes els membres del Consell General.

El president de la Diputació, Joan Talarn, ha recordat que GLOBALLEIDA passarà a ser un instrument al servei de la transformació econòmica del nostre territori per donar resposta a les noves necessitats de l’empresariat i l’emprenedoria lleidatana.

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, s’ha compromès a mantenir la Paeria alineada amb el projecte de futur presentat per la Diputació.

Ramon Roca, president de GLOBALLEIDA, ha constatat que aquest ens, seguirà centrant la seva activitat en impulsar la creació i la competitivitat de les empreses i en el foment de l’ocupació, a través de accions i programes en quatre àmbits: Emprenedoria i empresa, Dinamització de la Xarxa de Centres d’Empreses Innovadores, Projectes estratègics i territorials i Talent i ocupació. Amb l’objectiu de contribuir al creixement econòmic, l’atracció de talent i ajudar a combatre el despoblament del territori.

Amb GLOBALLEIDA en el projecte, sumem coneixement i experiència en l’àrea de promoció econòmica a la nova estructura  de Transformació Econòmica per tal que sigui més àgil, eficient i potent; creant en conjunt un ens sòlid i amb capacitat financera per tirar endavant els projectes que el territori consideri necessaris; i guanyar en agilitat administrativa a l’hora de prendre les millors decisions per al nostre teixit productiu.

A  la reunió celebrada avui telemàticament han participat, el president de GLOBALLEIDA, Ramon Roca; l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo;  el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn; el Rector de la Universitat de Lleida, Jaume Puy; els presidents de les Cambres de Comerç de Lleida i de Tàrrega, Jaume Saltó i Carles Giribert; i el conseller delegat d’aquest consorci,  Oriol Oró.

Lleida, 25 de novembre de 2020