GLOBALLEIDA, ha posat un estand a  l’ abast  d’una quinzena d’empreses emergents de diferents centres del territori, per donar a conèixer els seus serveis i productes, amb l’objectiu de tancar acords empresarials i projectes de cara el futur immediat.

Per tal de promocionar  a emprenedors procedents de la Xarxa de Centres d’Empreses Innovadores de Lleida, GLOBALLEIDA, ha posat al seu abast un estand de de 64m2 a  la Fira Sant Miquel  2014, del 25 al 28 de setembre.

Amb aquesta iniciativa es facilita la promoció econòmica i el desenvolupament econòmic, empresarial i territorial de les Terres de Lleida.

Empreses de diferents punts del territori com: Clibb, Parcelarium, Dax, Blakpier, Neosalus, I-COMPETIA, Trito Diving Center, Nearcrums, Hii4, Ecoestudi, Plunge, Atler, BrainStore Lleida o Akisinternational, són algunes de les empreses que compartiran estand.

Actualment la Xarxa de Centre de Centres d’Empreses Innovadores de Lleida, compta amb 18 centres arreu del territori amb més de 160 oficines que estan a disposició de totes aquelles persones que volen tirar endavant una activitat empresarial en més d’12.000m2.

 

Lleida 25 de septembre de 2014