La botiga “Lo Llaminer”, primera empresa que ha realitzat una cessió del negoci mitjançant l’acompanyament i gestió del servei de Reempresa, prestat des del Consell Comarcal del Pallars Jussà, mitjançant el conveni de col·laboració amb GLOBALLEIDA

La reemprenedora veïna de la Seu d’Urgell aposta per un negoci en funcionament ubicat a Tremp, que li permet no partir de zero

Lleida, 6 de juliol de 2018. Un nou triomf del programa Reempresa que aconsegueix preservar un negoci consolidat al territori, garantir la regeneració del lloc de treball i constatar els beneficis de treballar en xarxa per difondre la compravenda de negocis.

La botiga “Lo Llaminer”, de comercialització de llaminadures , regals de broma i gelats, ubicat a Tremp ha estat la primera empresa que ha realitzat una cessió del negoci mitjançant l’acompanyament i gestió del servei de Reempresa, prestat des del Consell Comarcal del Pallars Jussà mitjançant conveni de col·laboració amb GLOBALLEIDA.

La nova propietària , veïna de la Seu d’Urgell empren un negoci que porta 18 anys en funcionament i per tant, agafa un relleu que li permet no partir de zero. També compta amb el suport i col·laboració de l’anterior propietària, que durant els mesos d’estiu l’ajudarà a la botiga en tot allò que sigui necessari.

La propietària agafa el relleu amb molta il·lusió, empenta i amb grans idees que donaran un gir a l’actual botiga “lo llaminer”. Aquestes ganes d’emprendre de la Maite, nova propietària de la botiga, fan que l’anterior propietària, l’Olga, deixi el negoci sabent que hi haurà una continuïtat i a més, és millorarà i això l’omple de satisfacció.

GLOBALLEIDA, com a punt d’atenció oficial Reempresaestà desenvolupant el treball en xarxa amb els Consells Comarcals de la província amb l’objectiu de treballar conjuntament per consolidar el teixit empresarial existent. Tant important com la creació d’empreses és afavorir la continuïtat i el creixement de les ja existents. El programa Reempresa és un nou model d’emprenedoria que fomenta la continuïtat d’empreses que són viables econòmicament i cerquen un relleu en la propietat i direcció. La persona que re emprèn agafa el testimoni en la gestió d’una empresa ja existent (cedent), comprant-la en la seva totalitat per continuar-ne l’activitat.