Un programa d’apoderament personal i professional adaptat per segon any consecutiu a la situació de COVID-19

El proper dia 24 de març tindrà lloc la sessió informativa de la 5a edició del programa GIRA MUJERES, un projecte organitzat per l’Associació Dona Activa i promogut per Fundació Coca-Cola amb la col·laboració de l’Ajuntament de Lleida i GLOBALLEIDA, per ajudar a les dones que vegin en l’autoocupació una sortida laboral o que vulguin reinventar-se professionalment.

Les dones que hagin pensat emprendre o tinguin un negoci en marxa, en aquesta sessió informativa podran conèixer en què consisteix GIRA MUJERES, la formació online i l’acompanyament individualitzat gratuït que ofereix, i participar en una dinàmica que els hi ajudarà a visualitzar una possible idea de negoci o perfilar la que ja tenen.

La convocatòria d’aquesta 5a edició consta de dues accions gratuïtes. Són accions independents, pots inscriure’t només a una o a totes dues:

1) Sessió informativa online que es realitzarà el 24 de març de 10h a 11.30h on podràs conèixer en què consisteix GIRA MUJERES i participar en una dinàmica que t’ajudarà a visualitzar una possible idea de negoci o perfilar la que ja tens.
Et pots inscriure en el següent enllaç abans del 22 de març: http://www.globalleida.org/agenda/sessio-informativa-online-5a-edicio-gira-mujeres/

2) Formació online gratuïta que constarà de 6 sessions de 2 hores cadascuna, repartides en 6 setmanes, de formació online i acompanyament individualitzat per desenvolupar el Pla de Negoci.
La primera sessió de la formació es realitzarà el 12 d’abril de 10 a 12 hores. A sota trobareu informació i si estàs interessada en aquesta acció formativa online et pots inscriure en el següent enllaç https://preinscripcion.giramujeres.com/