Com ens poden ajudar les xarxes socials a portar-nos negoci? És la temàtica que ha impartit l’expert en aquesta àrea, Jepi Alberti

Lleida, 16 de setembre de 2019. Les empreses participants en els programes T’acompanyem i Lleida StartUp de GLOBALLEIDA han assistit a la tercera formació grupal que preveu el programa, “Com ens poden ajudar les xarxes socials a portar-nos negoci? “ ha estat la temàtica que s’ha abordat avui, amb l’objectiu de conèixer els punts clau per a un emprenedor i fer networking amb altres professionals del sector.

Una sessió formativa impartida per Jepi Alberti, director de l’agència de màrqueting on i offline oomkt.com en la que s’ha aprofundit en punts com, què cal tenir en compte a l’hora de treballar les diferents xarxes socials amb l’objectiu que ens siguin útils per a generar-nos negoci, la importància de fer una bona segmentació i com i en quines xarxes hem de treballar per a assolir els objectius que ens marquem, així com la diferència d’enfoc entre empreses B2B i B2C.

L’objectiu dels programes de creixement empresarial T’ACOMPANYEM i Lleida StartUp és que les companyies participants millorin el seu model de negoci, incrementin la seva facturació, trobin finançament, avancin en els seus processos de gestió i creïn llocs de treball, entre altres.

Les setze empreses participants en aquesta edició van començar el passat 17 de juny i està previst que acabin el primer trimestre del 2020.