El nou secretari d’Ocupació i Relacions Laborals de la Generalitat de Catalunya, Joan Aregio, dins el programa previst  a Lleida, ha visitat  l’empresa REPAQ Packaging Consulting, empresa integrada en el CEEILLEIDA, com a cas d’èxit d’un start-up lleidatana.

Repaq, especialitzada en serveis de consultoria i d’enginyeria en l’àmbit de l’envàs i l’embalatge, és una de les 15  empreses que actualment estan participant en l’acceleradora Start-up Catalonia de Lleida.

L’acceleradora de Lleida  gestionada conjuntament per Start-up Catalonia i GLOBALLEIDA, forma part de la xarxa d’acceleradores coordinada pel Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya a través de la iniciativa Catalunya Emprèn.

El secretari d’Ocupació i Relacions Laborals, Joan Aregio, que ha estat acompanyat per, Ramon Farré, delegat del Govern de la Generalitat a Lleida,  Octavi Miarnau, director ST EMO Lleida,  Oriol Salvia, cap del Servei Territorial del SOC a Lleida i  Lluïsa Prat, cap del Servei d’Ocupació, han felicitat a Montse Castilo,  per l’èxit de la seva iniciativa empresarial.