A través del nostre servei d’assessorament s’han creat  89 noves  empreses que han generat 133 llocs de treball i una inversió inicial de més d’un milió d’euros

Un dels casos d’èxit és Dragonfly, l’única empresa a Lleida que fabrica bicicletes de manera artesana

2018-07-27. La creació de 89 noves empreses, són algunes de les iniciatives empresarials que han sorgit dels més de 600 assessoraments a emprenedors i empresaris del territori que s’han fet en els primers mesos del 2018. Aquestes noves empreses han generat 133 nous llocs de treball i han generat una inversió inicial de més d’un milió d’euros.

A la xifra d’empreses creades en el conjunt del territori, hem inclòs les 19 empreses que s’han creat a partir d’un traspàs, amb el programa Rempresa, que com   a resultat ha suposat salvar 29 llocs de treball.

Un dels casos a destacar per la seva singularitat és l’empresa  Dragonfly, dedicada a la fabricació de bicicletes totalment personalitzades,  aprofitant les noves tecnologies i nous materials de qualitat i ecològics, que a través del servei d’assessorament de GLOBALLEIDA, va iniciar la seva activitat empresarial i actualment està ubicat al Viver FP Emprèn, un dels 18 centres empresarials que forma part de la Xarxa Cei.

GLOBALLEIDA, ofereix el servei d’assessorament amb la finalitat de prestar un consell expert  i tutoritzar tant a la persona emprenedora en el procés de creació de la seva empresa com a aquelles empreses que ja estan creades i volen consolidar-se i créixer.