El catàleg “EmForma”, ofereix un ventall d’accions formatives per a la millora personal i professional

Aquesta setmana hem organitzat diferents càpsules formatives, de diferents àmbits. Al CEI Alt Urgell, el professor de la UdL i expert en Màrqueting, Eduard Cristòbal, ha impartit Com fer arribar el meu producte al consumidor: estratègies de logística i distribució, en la que s’ha explicat el full de ruta per arribar al consumidor

A través de la plataforma teams el Viver de la FP, ha organitzat la sessió formativa GoogleAnalytics, impartida pel professor  Steve Ugas, expert en Transformació Digital i Gestió del Canvi. Comunicació&Marketing.

Al CEI Alt Urgell s’han organitzat un curs de Manipulació d’aliments i gestió d’al·lèrgens en el context COVID 19, dividit en dos sessions  de 3h cada una COVID-19 , impartit per Manel López Seuba.

Tanmateix al CEI Val d’Aran el professor Joan Serra  ha impartit la càpsula formativa Eines gratuïtes per a realitzar, Estudis de Mercat “Low Cost”. I al CEI Les Borges Blanques, el professor de la UdL  i expert en Màrqueting, Eduard Cristòbal  ha impartit Els 4 passos per elaborar un pla de Màrqueting perfecte.

Pel que fa a les activitats que inclou els Dimarts Feiners, adreçades als alumnes i professors dels centres educatius del territori, a l’Ajuntament de Bellaguarda,  el professor Juanjo Pérez Amador, Consultor en planificació estratègica ha impartit el Taller de generació d’idees de negoci, amb l’objectiu de presentar i practicar una metodologia per generar idees de negoci innovadores i avaluar-les de forma ràpida i senzilla. Mitjançant una activitat gamificada, les persones assistents han realitzat un experiment de generació d’idees de negoci.

Per últim el tècnic del CEEILleida. Expert en creació d’empreses, Salvador Pifarré ha impartit a través de la plataforma ZOOM una nova sessió del Taller per a la realització d’un pla d’empresa, amb l’objectiu d’ajudar a la persona emprenedora a analitzar els conceptes claus per crear el seu negoci.