Empreses referents del sector i agents de promoció del turisme lleidatà prenen el protagonisme del proper capítol de Lleida en Valor.

El proper dissabte a la nit Lleida Televisió estrena una nova entrega del programa  Lleida en Valor, presentat per la periodista Núria Sirvent i editat per Jorge Agusín. En aquest nou capítol de Lleida en Valor el tema central serà el turisme a Lleida. Octavi Bono, director General de Turisme de Catalunya, parlarà d’una manera global sobre la situació actual del sector i els seus reptes de futur. El Patronat de turisme de la Diputació de Lleida i l’Ajuntament de Lleida donaran a conèixer el potencial del territori. També hi intervindran algunes empreses referents del territori com Outdoor Adventure,  una agència de viatges especialitzada en turisme actiu. Així com, també hi haurà ocasió per conversar amb els responsables de Baqueira Beret, dedicada a l’esport blanc, qui detallaran el seu creixement i participació en l’evolució del sector a la demarcació. Tanmateix GLOBALLEIDA, entitat patrocinadora d’aquest espai televisiu, ens farà partícips del seu treball en la creació del clúster de turisme actiu per millorar la seva competitivitat.

Recordem que Lleida en Valor és una coproducció de Lleida TV i GLOBALLEIDA, que s’endinsa en algunes de les empreses lleidatanes que destaquen pel seu valor propi i que treballen en sectors molt diversos i àmpliament competitius. El programa visita personalitats destacades del sector econòmic i empresarial del país, amb orígens, procedència, vincles o relació amb les comarques de Lleida i el Pirineu, perquè expliquin, des de la seva perspectiva, aspectes claus del desenvolupament econòmic.

El mateix dissabte el programa estarà disponible al seu portal web oficial Lleida en Valor on ja s’hi pot recuperar els capítols anteriors.