GLOBALLEIDA a través del catàleg Emforma ofereix  un ventall d’accions formatives adreçades a persones que volen crear una empresa, emprenedors, empresaris o persones que volen estar actualitzats en les darreres novetats en gestió empresarial

Aquesta setmana, dins les activitats formatives adreçades a millorar la gestió de l’empresa, al  Centre d’Iniciatives Empresarials (edifici 23A del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida). s’ha impartit la càpsula “El lideratge del futur” a càrrec del formador,Gorka Bartolomé. Al CEI Les Borges Blanques, la càpsula formativa: Crea la Web amb Google Suite amb formulari, i fes email Marketing amb gmail. Expert en Marketing Digital, E-mail Màrqueting, Inbound Marketing i SEO, a càrrec del formador, Àngel Fulquet . I al CEEILLEIDA,  a càrrec de  David Jorba Solà, la càpsula formativa: Tècniques de comunicació: parlar en públic.

Dins les activitats que inclou el programa E2 Escola d’Emprenedors, adreçat als alumnes i professors dels centres educatius del territori a l’ l’INS de SORT, s’ha impartit el  Taller del Pla d’Empresa part III. El Pla Econòmic i Financer, a càrrec del formador, Pere Sierra. A l’Esocla del treball el Taller: Negociació i relacions personals, a càrrec de  David Jorba. També  a l’Escola Agrària del Pirineu (Bellestar) s’ha impartit el Taller sobre el Pla d’Empresa part II: Com dur a la realitat la nostra idea de negoci, a càrrec del formador: Pere Sierra. També dins aquest programa, a l’INS ALCARRÀS, el   Taller del pla d’empresa part I. Com sorgeixen les idees de negoci per un grup de batxillerat, a càrrec de la formadora,Marta Grañó i,  a l’INS La Caparrella el  Taller Pla Empresa part III: El Pla Econòmic i Financer, a càrrec dels formador, Pere Sierra. En total 129 alumnes han participat en aquestes sessions formatives adreçades a fomentar l’esperit emprenedors dels alumnes.

Pel que fa a les activitats proposades en el programa Dimarts Feiners, adreçada a persones que estan en procés de cerca activa de feina, a l’Ajuntament de Les Borges Blanques s’ha impartit el Taller Organització personal i gestió eficaç del temps, a càrrec del formador, Òscar Becerril de Tàctica 360.