Avui tres emprenedores vinculades al CEI Tàrrega ens han explicat com estant tirant endavant els seus projectes de negoci malgrat la situació del COVIT-19

Com és el cas de l’Agencia de disseny KAMON i el nou centre de tatuatge professional Seré Breve de Tàrrega

Avui a l’espai de GLOBALLEIDA a UA1 Lleida Ràdio, el Carles Domingo, tècnic de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tàrrega i coordinador del CEI Tàrrega, ha explicat  la situació actual del centre empresarial i algunes de les iniciatives a les que han donat suport i que s’han posat en marxa recentment adaptant-se  a la nova situació.

Com és el cas de l’empresa KAMON, una de les empreses que actualment està participant en el programa Lleida Start-Up de GLOBALLEIDA. Es tracte d’una agencia de disseny, especialitzada en disseny estratègic per a PIMES què avui han donat a conèixer el nou projecte KAMONLAND,  un calendari d’Advent digital, totalment gratuït, amb el què fins el dia 24 de desembre,  envien un vídeo i un descarregable amb idees, consells i activitats per a decorar el Nadal en família.

També hem conegut el cas d’una iniciativa de negoci del 2020 que ha tingut el suport  del CEI Tàrrega tant a nivell informatiu com de la gestió per sol·licitar i acollir-se als ajuts de garantia juvenil i del consorci de comerç d’artesania i moda per a noves obertures comercials.

Una iniciativa que tot hi  aquesta situació que estem vivint produïda per la COVID-19 ha estat capaç de sobreviure i comptar amb clients molt fidels. A més els ajuts que està pendent de cobrar li serviran per garantir la seva continuïtat. Una artista que ofereix un estil molt realista i lineal. A més  presenta uns resultats en els seus tatuatges que aporten una lluminositat i estètica molt harmonitzada que la diferencien d’altres tatuadors.

UA1 Lleida Ràdio