GLOBALLEIDA com a membre de la Xarxa Catalunya Emprèn participa en aquesta iniciativa que s’ha organitzat  amb l’objectiu de donar a conèixer l’ecosistema emprenedor de Boston

El programa Catalunya Emprèn, del Departament d’Empresa i Coneixement, ha organitzat el Boston Innovation Ecosystem Seminar amb l’objectiu que representants clau de l’ecosistema emprenedor i de talent de Catalunya coneguin un ecosistema de referència al món: el de Boston.

Els 40 participants són responsables de programes d’emprenedoria (d’entitats de la Xarxa Emprèn i de la xarxa de preaccelaradores PRIMER), professorat d’FP membres de la Xarxa FP Innova i d’Emprenedoria, professorat universitari i personal de la Generalitat de Catalunya vinculat a programes d’innovació.

Aquesta iniciativa inclou l’assistència a ponències, taules rodones i visites a espais emblemàtics de l’escena d’startups de la ciutat. També inclourà l’assistència a un dels principals esdeveniment de la comunitat d’innovació de la ciutat: el Hubweek.

L’objectiu que persegueix Catalunya Emprèn amb aquesta iniciativa és facilitar formació i inspiració als programes d’emprenedoria tecnològica a Catalunya i promoure una xarxa de relacions entre els  representants  dels ecosistemes del món i català.

GLOBALLEIDA, com entitat de promoció econòmica formada per la Diputació de Lleida, Ajuntament de Lleida, la Universitat de Lleida i les Cambres de Comerç de Lleida i Tàrrega és membre de la Xarxa Catalunya Emprèn,  programa que impulsa i promou actuacions públiques i privades de valor per a l’emprenedor/a, a les que dóna suport directe. La creació, el creixement i l’èxit de les noves empreses, així com el foment de l’emprenedoria, són els objectius principals que persegueix aquesta iniciativa.