Per explicar que amb el seu  projecte Biombox Centrals Modulars Intel·ligents de Biomassa han rebut el premi a la Excel·lència Energètica que promou l’Institut Català de l’Energia, dins de la modalitat Emprenedoria i ocupació

Avui Onda Cero ha entrevistat a Isidre Alferez i Marc Saló socis fundadors de l’empresa Imartec Energia,  han explicat que han rebut aquest dijous passat el premi de  l’Excel·lència Energètica que promou l’Institut Català de l’Energia, dins de la modalitat Emprenedoria i ocupació pel seu projecte Biombox Centrals Modulars Intel·ligents de Biomassa.

L’objectiu d’aquests premis és  el reconeixement d’empreses i entitats que hagin dut a terme projectes o actuacions remarcables en el camp de l’estalvi, l’eficiència energètica, el foment de les energies renovables i les noves tecnologies energètiques.

Imartec Energia,  va iniciar la seva activitat  al Ceeilleida i  actualment està al Polígon Entrevies. És una de les empreses que ha obtingut millors resultats en el  programa Start-Up Catalonia que coordina GLOBALLEIDA.

Actualment Imartec Energia treballa a reu del territori Català i està desenvolupant  importants projectes a Espanya, Portugal i Sud de França. Un dels projectes més destacat que tenen al nostre territori com a prova pilot és La XARXA DE CALOR A LA BARONIA DE RIALB.

 

Lleida, 8 de març de 2016

http://www.globalleida.org/sites/default/files/20160308_094133.jpg

http://www.ondacero.es/emisoras/catalunya/lleida/audios-podcast/la-ciutat-lleida-080316_2016030956e01d166584a8839ae59312.html