Lleida, Solsona i Tàrrega han triat aquesta setmana entre més de 100 activitats i 60 formadors especialitzats en diferents temàtiques.

Aquesta setmana hem començat amb la càpsula formativa “Fes de la teva passió una professió: Emprèn”, que s’ha impartit a Lleida amb l’objectiu de millorar la gestió empresarial adreçat a persones que s’estan  plantejant   crear una empresa o que l’hagin creat recentment.

Dins les activitats dels Dimarts Feiners a Solsona s’ha impartit el taller “Parlar bé en públic és una habilitat clau per trobar feina”, la intenció d’aquest taller és conèixer la importància del llenguatge i donar nocions bàsiques de com entrenar la veu per a tenir èxit en les entrevistes de feina, impartit per la formadora, Erika Arenas, consultora en RRHH i orientadora laboral.

Tàrrega ha organitzat una càpsula formativa per millorar la competitivitat del comerç tradicional de la ciutat. La iniciativa, a càrrec d’Óscar Fornas, director de Mmanagers sota el nom “Adaptació i evolució del comerç de proximitat”, s’ha adreçat a propietaris de comerços tradicionals que volen potenciar els seus negocis i donar una nova orientació als serveis que presten als seus clients, explorant noves línies de col·laboració amb altres comerços, tenir presència a internet per accedir a nous mercats, etcètera.

En concret, el curs ha aprofundit en com fer una anàlisi de mercat, com conèixer els gustos, tendències, disponibilitat i necessitats dels clients, com cercar els valors diferenciadors i especialització, com millorar l’experiència de compra del client, comerç en xarxa i altres canals de venda com el comerç on-line.

GLOBALLEIDA,  en col·laboració amb els ens de promoció econòmica del territori, ofereix formació  a tots els municipis i consells comarcals que estiguin interessats, per tal de potenciar les  capacitats dels participants  i dotar-los dels coneixements i les tècniques bàsiques  per desenvolupar projectes empresarials amb garanties d’èxit.

Lleida, 6 de maig de 2016