GLOBALLEIDA a través del catàleg “EmForma” ofereix accions formatives adreçades a persones que volen crear una empresa, emprenedors, empresaris o persones que volen estar actualitzats en les darreres novetats en gestió empresarial per fomentar l’ocupació i l’autoocupació.

01-03-2019 Aquesta setmana al Cei Les Borges Blanques la proposta ha estat la càpsula formativa: Les 4 armes secretes per fidelitzar i augmentar les vendes, a càrrec  de Jordi Urgell López d’Optima.

Tanmateix al Consell Comarcal Alt Urgell, dins les activitats d’orientació professional en què es treballen aspectes clau per buscar feina s’ha impartit el taller: Gestió del canvi: com sortir de l’àrea de confort i millorar la nostra productivitat , a càrrec de David Jorba. I a Bell-lloc la Mercè Maja ha impartit el taller:  ELS  COLORS: eina de gestió personal i d’equips.

Pel que fa a les activitats proposades en Programa E2 escola d’emprenedors, sessions formatives adreçades als alumnes i professors dels centres educatius del nostre territori a l’INS Caparrella els alumnes de Grau mitjà han participat al Taller:  PREPARA EL TEU ELEVATOR PITCH. A l’institut Hug Roger III  de  Sort s’han impartit tres sessions sobre les  Habilitats comunicatives, a càrrec de l’ Òscar Becerril.