A través del catàleg Emforma de GLOBALLEIDA oferim formació en diferents àmbits per a la millora personal i professional

Aquesta setmana les accions formatives proposades en el Programa E2, Escola d’Emprenedors adreçades als alumnes i professors dels centres educatius del territori ha estat protagonistes.

A La Salle Mollerussa s’han impartit dos sessions del taller l’ Economia social i solidària en el context actual, a càrrec de la Mireia Iglesias, Ponent Coopera.  Aprèn a presentar-te i presentar les teves idees amb Elevator Pitch, a càrrec d’en Gorka Bartolomé. El Taller Lean StartUp a càrrec de l’economista, Marta Grañó.  I La gestió del canvi: treball de les resistències personals. Del no puc al ho estic fent, de la mà d’Òscar Becerril  de l’empresa Tàctica 360.

També amb el programa E” a l’INS Joan Oró s’ha impartit el Taller de creativitat, de la mà de  Gorka Bartolomé. I a l’INS La Caparrella, el Taller “Moodboard”, a càrrec de Laia Martínez.

Tanmateix en format omline  la tècnica de GLOBALLEIDA, ha impartit la càpsula formativa,  Va de cine! L’emprenedoria a través del cinema. Una formació dirigida als usuaris de l’Associació Reintegra de Lleida.

I a les Borges Blanques el professor de la UdL Eduard Cristobal , ha impartit la càpsula formativa 4 passos per elaborar un pla de Màrqueting perfecte.

Pel que fa a la formació proposada en els Dimarts feiners, aquesta setmana la Sala d’actes de l’escola agrària del Solsonès  ha acollit la sessió formativa Fomentant l’esperit emprenedor entre els joves a les zones rurals, una activitat de sensibilització de l’esperit emprenedor per les persones joves, en la presentació de l’opció de l’emprenedoria i la creació d’empreses a les zones rurals com una alternativa viable de desenvolupament professional, impartida per professor i Consultor en planificació estratègica Juanjo Pérez.