A El Pont de Suert, Lleida, Tremp, Sort i Cervera

El CEI Alta Ribagorça ha ofert la càpsula La càrrega impositiva en la meva empresa, a càrrec del tècnic de la COELL Joan Vianya, que ha tingut com a objectiu determinar quines despeses són deduïbles fiscalment i la incidència dels impostos, a més d’orientar sobre quina és la forma jurídica més apropiada per a una empresa; informar sobre les despeses deduïbles i fer un repàs a la Reforma Fiscal 2016.

Per la seva part, el CEI Pallars Jussà ha impartit la sessió Com millorar la rendibilitat del meu comerç?, a càrrec d’Esther Garcia, tècnica de la Cambra de Comerç de Lleida, que ha pretès ajudar a l’empresa comercial a reflexionar sobre la seva estratègia de negoci i proporcionar eines de millora que suposin un increment de la rendibilitat.

A Lleida a l’Institut Municipal d’Ocupació Salvador Seguí s’ha impartit una càpsula de Presentacions amb prezi. Activita adreçada a persones emprenedores, empreses de recent creació, autònoms i professionals. Activitat que té per objectiu fomentar l’ús de les TIC en la gestió empresarial.

Aquesta setmana les activitats dels Dimarts Feiners, accions d’orientació professional dirigides a persones que estan en procés de cerca activa de feina, s’ha impartit  a Sort una càpsula sobre la Recerca de feina 2.0 (nivell inicial)  en la que Ester Barqué, Comunity Manager ha donat a conèixer  les noves tendències i els recursos virtuals per buscar feina a través de les eines que proporciona la web 2.0.

A Cervera  a càrrec de Ricard Pons, formador en personal branding i personal selling ha impartit Presenta’t de manera eficaç: Practica l’Elevator Pitch. La tècnica anomenada Elevator Pitch o discurs de l’ascensor es tracta d’un breu presentació de tu mateix d’entre 1 i 3 minuts de durada, que té com a objectiu despertar l’interès del teu interlocutor per a saber més de tu. Es un tècnica molt útil en el procés de recerca activa de feina.

http://www.globalleida.org/sites/default/files/thumbnail_img-20161201-wa0002.jpg, http://www.globalleida.org/sites/default/files/thumbnail_psobira_0.jpg