A Tremp, Tàrrega, Lleida, Sort, Torrefarrera, Les Borges Blanques, Bell-lloc i  Solsona.

Ahir va començar a Tremp la primera sessió dels Dijous Emprenedors sobre els Elements clau per la creació d’uma empresa. Com puc trobar la meva idea de negoci. I a Tàrrega s’ha impoartit la cinquena jornada Facebook adds, a càrrec de xavier Mitjana, Facebook adds, de les vuit previstes dins del cicle dels Dijous Emprenedors

Dins les accions de formació per millorar la gestió de l’empresa,  formació adreçat a persones emprenedores, empreses de recent creació, autònoms i professionals, aquesta setmana al Centre d’Iniciatives Empresarials al Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida  s’ha impartit la càpsula E-MAIL MÀRQUETING: COM FER UN BON NEWSLETTER (PROFESSIONAL I EFICAÇ), a la que es van inscriure 22 persones.

Per la seva part al Ceeilleida s’ha impartit la càpsula La clau d’una estratègia d’èxit: un bon estudi de mercat, en la que s’ha explicat els fonaments de la investigació de mercats en marquèting. Desenvolupar eines i metodologies per conèixer la competència i posar en pràctica sistemes per detectar oportunitats de negoci.

També, a Sort s’ha impartit la càpsula formativa, Recursos per la creativitat,  que ha tingut com a objectiu  saber com generar idees per innovar dins l’entorn organitzacional  i aprendre a gestionar els processos creatius per a la innovació a l’empresa. A Torrefarrera s’ha impartit El Consumidor actual, en la que s’ha deixat clar que el consumidor decideix a qui compra, quan compra i, per tant, conèixer com pensa i sobretot com es comporta el consumidor resulta imprescindible per a qualsevol empresa o projecte emprenedor. En el curs s’ha facilitat metodologia conèixer com és i com es comporta el seu consumidor i les principals tendències dins de l’àmbit de compra i consum, i a Les Borges Blanques la càpsula formativa, Com ser una empresa legalment ordenada.

Pel que fa a les  accions formatives dels Dimats Feiners, aquesta setmana s’han impartit a Lleida, la sessió Una visió 360º de l’entrevista de selecció, a Bell-lloc d’Urgell,  s’ha tractat el tema, Liderat i lidera – Les claus del Lideratge efectiu en la  que s’ha treballat la importància de començar a liderar-se primer a un mateix, perquè llavors és més fàcil liderar als altres. I a Solsona, s’ha impartit el taller El joc dels valors i el coaching per treure el millor de tu, en el que s’ha treballat d’una manera pràctica la importància dels valors en la nostra vida i com aquests afecten en totes les decisions.

En el Ceeilleida també els dies 3, 4 i 5 d’abril s’ha impartit el 2n Taller per a la realització d’un Pla d’Empresa  amb l’ojectiu d’ajudar a la persona emprenedora a analitzar els conceptes claus per crear el seu negoci.

Així mateix, dins les activitas de sensibilització ofertades per GLOBALLEIDA s’impartit el  Seminari de sensibilització: Foment de l’Esperit Emprenedor a càrrec de  Maria Ruiz tècnica d’aquest consorci,  al que  han assistit 22 persones.

A més a les instal·lacions de GLOBALLEIDA, aquesta setmana s’ha organitzat la formació dels tècnics de promoció economica en el programa Reempresa.

http://www.globalleida.org/sites/default/files/5-4-17-cei_pallars_sobira-recursos_per_la_creativitat-1.jpg, http://www.globalleida.org/sites/default/files/6-4-17-ceeilleida-la_clau_duna_estrategia_dexit_un_bon_estudi_de_merca.jpg