La Seu d’Urgell, Lleida, Almenar, Tàrrega i Cervera han ofert diferents càpsules formatives especialitzades en diferents àrees per ajudar a millorar el desenvolupament personal i empresarial.

El CEI de l’Alt Urgell ha ofert aquesta setmana la càpsula Prevenció de la morositat a través dels mitjans de pagament, que ha tingut com a finalitat identificar l’origen de la morositat, aplicar una metodologia de prevenció i un sistema administratiu i legal de tractament.

Per la seva part, el CEEILleida, ha impartit la càpsula Les 10 millors maneres de com actuar amb el client, amb l’objectiu de saber que a l’hora d’oferir un producte al client, l’empresari primer s’ha de fer visible i després ha de mirar d’interessar. Sortir-se’n del pensament de “tinc un producte; a qui li venc?” i, en canvi, pensar que “tinc un client potencial; quina necessitat té?”. Les reflexions han estat amenitzades amb dinàmiques de grup per extreure-li el millor suc a l’experiència.

Així mateix, el CEI Almenar ha ofert la càpsula Vols aplicar la neurociència al teu negoci?, amb la finalitat d’analitzar els tipus de negociadors i presa de consciència de l’estil propi, la resposta inconscient de la presa de decisions i comprendre com funciona el nostre cervell i aplicar-ho a les tècniques de venda.

El CEI Tàrrega de Cal Trepat va iniciar un nou cicle dels Dijous Emprenedors amb la sessió Adaptació i evolució del comerç de proximitat, un curs, que tindrà continuïtat el 30 de novembre, adreçat a propietaris de comerços tradicionals que vulguin potenciar els seus negocis i donar una nova orientació als serveis que presten als seus clients, explorant noves línies de col·laboració amb altres comerços o tenint presència a Internet per accedir a nous mercats. S’aborden temes com: analitzar el potencial del comerç (febleses i fortaleses), conèixer el client (gustos, tendències, disponibilitat, necessitats…), cercar els valors diferenciadors i especialització,  com millorar l’experiència de compra del client, comerç en xarxa (col·laboració) i altres canals de venda, com el comerç online.

Pel que fa a les activitats formatives proposades en els Dimarts Feiners, sessions d’orientació professional de curta durada on es treballen aspectes claus per a buscar feina i entrenar les habilitats professionals adaptades a les necessitats de les persones en procés de recerca i/o millora de feina de la província de Lleida. a Cervera s’ha impartit la càpsula Saps com fer un currículum per competències?