A La Seu d’Urgell, Tàrrega, Lleida, Tremp, Cervera, Balaguer i Solsona amb prop d’un centenar d’incrits

Aquesta setmana dins el programa formatiu que s’ofereix en el catàleg EmForma de GLOBALLEIDA, al Cei La Seu d’Urgell, s’ha impartit la càpsula formativa: Venda on-line, posa la teva botiga a la xarxa i capta clients per internet, a càrrec de Narcis Roma. Al CEI Tàrrega, s’ha impartit la càpsula formativa,  Gestió del canvi a les empreses. Una formació adreçada a tots aquells professionals que han d’actuar com a “agent de canvi” i han de proposar, impulsar, implementar i gestionar canvis en el seu entorn laboral (empresa – equip – persones), facilitant eines que ajudin als implicats a assumir i acceptar la “nova situació” i “fer el que toca”.

Al CEEILleida, s’ha impartit la càpsula formativa,  Mètode de les 5S’s per a la millora contínua personal i professional a càrrec de, Jaume Aldavert.. Una  tècnica de gestió japonesa que es va implantar a Toyota per aconseguir llocs de treball més ben organitzats i ordenats per generar una major productivitat, un millor entorn laboral i personal.

A Tremp al Cei Pallars Jussà, s’ha impartit la segona  sessió dels Dijous Emprenedors: Com fer un estudi de mercat, amb  Xavier Roca. Els participants han aprés a desenvolupar un estudi de mercat. Identificant les principals fonts d’informació per a l’empresa i donant les pautes per realitzar correctament tant la investigació qualitativa com quantitativa. I al Cei Cervera, la sessió formativa, Emprèn! Ara és el moment, amb Marta Carreras. Amb aquesta formació es pretén donar a conèixer unes pautes que puguin ajudar als assistents a decidir el seu futur empresarial i dotar-los d’unes eines bàsiques per ajudar-los a posar en marxa un pla d’empresa amb una metodologia eminentment pràctica i d’aplicació immediata.

Pel que fa a les activitats proposades en el programa E2, Escola d’Emprenedors, per fomentar la cultura emprenedora en l’àmbit del sistema educatiu, impartint activitats formatives per alumnes i docents, al col·legi Episcopal de Lleida i a  l’Escola Vedruna de Balaguer, s’ha organitzat el Taller, Prepara el teu elevator pitch. A l’Escola del Treball de Lleida, el  Taller d’esforç i tenacitat, per un grup de 35 alumnes de 1r curs de CFGS. I a  l’ Escola Vedruna de Tàrrega, un taller per saber,  Com tenir una idea emprenedora per un grup de 26-28 alumnes de 4r d’ESO i 1r de CFGM. En resum un total de 120 alumnes han participat  en els diferents tallers i sessions formatives proposades en el programa E2.

En quant als Dimarts Feiners, que consisteixen en oferir sessions d’orientació professional on es treballen aspectes claus per buscar feina i entrenar les habilitats professionals adaptades a les necessitats de les persones en procés de recerca o millora de feina, aquesta setmana al  Consell Comarcal del Solsonès s’ha impartit una sessió formativa sobre, Tècniques de comunicació: Parlar en públic, en la que, la vintena d’inscrits interessats han pogut aprendre a controlar l’estrès a l’hora de parlar en públic, saber com estructurar una presentació efectiva i aprendre a “llegir” l’audiència i adequar el missatge.