A les seus del Centre d’Iniciatives Empresarials al Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, al Cei Pallars Jussà, al Cei Pallars Sobirà, i al Cei Tàrrega.

S’han ofert diferents accions formatives amb una durada  total de 20 hores als 87 inscrits

Lleida, Sort, Tremp i Tàrrega han organitzat diferents accions formatives adreçades millorar  les capacitats dels participants i dotar-les dels coneixements i les tècniques bàsiques  per desenvolupar projectes empresarials innovadors amb garanties d’èxit.

Un taller de Facebook Ads, adreçat a persones amb establiment comercial en funcionament que vulguin potenciar els seus negocis, en el que s’ha incidit en com es pot aprofitar aquesta xarxa social “personal”, per donar a conèixer la nostra empresa, el nostre producte o el nostre servei,  a càrrec d’ Albert Calzada, professional de la comunicació digital i especialista en desenvolupament web en wordPress  a Lleida. El de Creativitat empresarial: Una millor optimització de recursos, a càrrec de David Jorba, formador i motivador en intel·ligència emocional i PNL, a Sort. El de  L’excel·lència en l’atenció al client, a càrrec d’Anna Campos, consultora-formadora en Cochin i Lideratge a Tremp, o un  Taller de Cànvas i el seguiment del Pla d’empresa a Tàrrega, adreçat a un grup reduït de persones amb la finalitat d’estudiar la viabilitat de posar en marxa la seva idea de negoci  a càrrec del  tècnic de GLOBALLEIDA, Salvador Pifarrer.

GLOBALLEIDA, ofereix formació especialitzada en col·laboració de les entitats de promoció econòmica del territori amb l’objectiu de fomentar la creació d’empreses i l’ocupació.

Lleida, 11 de març de 2016

http://www.globalleida.org/sites/default/files/formacio_sort.jpg