La jornada “La nova responsabilitat penal a l’empresa” organitzada per GLOBALLEIDA al col·legi d’economistes ha comptat amb la participació de una trentena d’assistents.

Les càpsules formatives de Balaguer, les Borges Blanques i Tàrrega atrauen a 62 persones aquesta setmana

GLOBALLEIDA en col·laboració amb el col·legi d’economistes ha organitzat una  jornada de La nova responsabilitat penal a l’empresa per donar a conèixer Com els hi afecta la recent reforma del Codi Penal a empresaris i directius? a la que van assistir una trentena de persones per informar-se  dels recursos i eines per dissenyar i implantar un model de Prevenció de Riscos Penals en les seves organitzacions.

La conferència a càrrec de Josep Maria Carulla l’empresa Marsh Risk Consulting  i Miquel Fortuny, de Fortuny Legal especialistes en sistemes de gestió i prevenció de riscos penals dins de les empreses  han donat resposta a les preguntes que sorgeixen en aquest nou escenari legal, que des del passat mes de juliol de 2015 les empreses poden haver de fer front a acusacions, penes i imputacions de caire penal. 

Per altre banda, un total de 62 persones han participat aquesta setmana en les càpsules formatives que han ofert els CEIs de Balaguer, les Borges Blanques  i Tàrrega.

La càpsula sobre xarxes socials-community manager del CEI de Balaguer del passat dimarts 17 de maig va atraure a 44 persones, una sessió que va ser impartida per Óscar Fornàs, director de Mmanagers, i que tenia com a objectiu donar a conèixer quines xarxes existeixen, les seves diferències i peculiaritats, segmentació per mercats i tendències socials.

El CEI Borges Blanques va oferir aquest dijous 19 la càpsula “Gestió eficaç del temps”, amb Óscar Becerril, de Tàctica 360, una sessió formativa que intenta descobrir les tendències personals en la pròpia gestió del temps, així com optimitzar el temps segons les àrees de la vida; diferenciar entre urgent i important i clarificar els objectius per poder adjudicar prioritats, i reduir les emocions negatives (estrès – ansietat) que pot produir el dia a dia.

Pel que fa a la càpsula “Internet, màrqueting per a Pimes i emprenedors”, impartit al CEI Tàrrega per Óscar Fornàs, director de Mmanagers, es pretenia donar a conèixer en profunditat totes les possibilitats que ens ofereix el màrqueting per internet.

Lleida, 20 de maig de 2016

http://www.globalleida.org/sites/default/files/responsabilitat_penal_0.jpg, http://www.globalleida.org/sites/default/files/17-5-16-capsula_balaguer-1.jpg