A través del catàleg EmForma dissenyat per GLOBALLEIDA oferim formació especialitzada i multidisciplinar  amb l’objectiu de fomentar la creació d’empreses i l’ocupació.

Dins les accions de formació incloses en el catàleg EmForma per millorar la gestió de l’empresa,  formació adreçada a persones emprenedores, empreses de recent creació, autònoms i professionals, aquesta setmana al Cei Cervera s’ha impartit la càpsula formativa: Obligacions comptables i fiscals de l’autònom  a càrrec de  David Vara, expert en Gestió Empresarial.

Al Ceeilleida s’ha impartit una nova sessió de la càpsula, Tu ets el missatge. Comunica’t com un orador professional amb la Programació Neuro-lingüística. La Programació Neuro-lingüística té una sèrie d’eines que ens ajuden a entendre com ens comuniquem i perquè ho fem. Per ser eficaços en la nostre comunicació és vital saber que estem comunicant, a qui ho estem fent i com.

També al Ceeilleida aquest dissabte s’imparteix la tercera i última sessió del Taller Pla Empresa, un taller gratuït, adreçat a totes aquelles persones que volen iniciar o hagin iniciat fa poc un negoci.

Aquest taller, està dissenyat per a oferir una formació específica, prioritàriament a joves universitaris en atur i a aquelles persones que han obert un negoci fa poc o que en volen obrir un de nou en poc tems, per entendre, conèixer i tenir les eines bàsiques per poder elaborar un pla d’empresa.