Aquesta setmana al CEI  Bell-lloc i al CEI  Les Borges Blanques

GLOBALLEIDA a través del catàleg Em forma ofereix diferents accions formatives adreçades a persones que volen crear una empresa, emprenedors, empresaris o persones que volen estar actualitzats en les darreres novetats en gestió empresarial per fomentar l’ocupació i  l’autoocupació. Una formació que s’imparteix en el conjunt del territori a través de la Xarxa de CEI’s, Consells Comarcals i Ajuntaments.

Aquesta setmana, dins les accions de formació  en diferents àmbits per millorar la gestió de l’empresa,  al CEI Les Borges Blanques, s’ha impartit  la càpsula formativa sobre: La planificació i control financer amb Excel, impartit per Marco A. Yagüe Escalona, consultor en estratègia empresarial.

Pel que fa a les sessions dels Dijous Emprenedors, per fomentar l’esperit emprenedor, al CEI Bell-lloc s’ha impartit una sessió sobre l’ Economia Circular i Nous Models de Negoci, impartida per Jordi Puigdellivol, creador de sherpa.cat. Una formació en la que, s’ha explicat la importància de l’aposta que ha fet La Unió Europea per transformar l’economia europea, en una economia circular. Una aposta per una economia que no genera productes o efectes negatius sobre el medi ambient o les persones. Per tant, només fa servir materials que pot reincorporar (no es llença res) i disposa dels mecanismes per recuperar-los. A més, fa servir fonts d’energia que no malmeten l’entorn natural.

Amb aquestes formacions es vol dotar a emprenedors i empresaris dels coneixements i les tècniques bàsiques  per desenvolupar projectes empresarials innovadors amb garanties d’èxit.