A través de la formació que ofereix el catàleg EmForma de GLOBALLEIDA

Aquesta setmana a Les Borges Blanques, Tàrrega i Lleida, a través del catàleg EmForma de GLOBALLEIDA seguim formant i difonent l’esperit emprenedor al territori amb l’objectiu de contribuir a la creació d’empreses i fomentar l’ocupació i l’autoocupació.

Dins les accions de formació  en diferents àmbits per millorar la gestió de l’empresa al CEI Les Borges Blanques, s’ha impartit  la càpsula formativa sobre Planificació financera per a PIMES i Autònoms – Una eina imprescindible per l’empresa, a càrrec d’Oriol Pujol, Director General d’Up Management. I al CEI Tàrrega, la Reinvenció professional en temps de crisi, una càpsula impartida per la professora, Txell Costa, periodista, conferenciant, docent universitària i mentora empresarial, en la què, ha donat noves idees al sector del comerç i els serveis.

Pel que fa a les accions d’orientació professional adreçades a persones que estan en cerca activa de feina de feina, també al CEI Tàrrega s’ha impartit una sessió sobre  la GESTIÓ DEL CANVI: com sortir de “l’area de comfort” i millorar la nostra productivitat, a càrrec de David Jorba.

Al CEEILLEIDA, s’ha organitzat un Taller per elaborar el pla d’empresa, sessions pràctiques per ajudar a la persona emprenedora a analitzar els conceptes claus per a crear el seu negoci,  a càrrec del tècnic, Salvador Pifarré.