GLOBALLEIDA a través del catàleg Emforma ofereix  un ventall d’accions formatives adreçades a persones que volen crear una empresa, emprenedors, empresaris o persones que volen estar actualitzats en les darreres novetats en gestió empresarial per fomentar l’ocupació i l’autoocupació.

Aquesta setmana al CEI Les Borges Blanques s’ha impartit la càpsula formativa: Com trobar clients que em comprin, a càrrec de Laia Martínez, Emprenedora, experta, consultora & mentora.

Pel que fa al Programa E2, Escola d’Emprenedors, a l’Escola del treball s’han impartit tres sessions del Taller Pla d’Empresa a càrrec de l’economista Marta Grañó. I el Taller  de Marca Personal, de la mà de la mà de la consultora de marketing Montse Infante, membre de l’equip de l’empresa de consulting i mentoring de Xavi Roca, un Taller enfocat a ensenyar al participants com treballar la pròpia marca personal.

Tanmateix, dins les propostes del Dimarts Feiners, al   Consell Comarcal de l’Urgell s’ha impartit el Taller L’entrevista de feina i l’assesment center, a càrrec de Viviana Gracià, Psicopedagoga, especialista en Gestió estratègica i lideratge social i, Intel·ligència Emocional. Una formació que ha permès als participants aprendre a superar una entrevista de feina i a més conèixer en què consisteix aquest mètode d’avaluació de personal, l’Assesment Center.