Amb més de 100 inscrits a les sessions formatives proposades a Tàrrega, Les Borges Blanques, La Seu d’Urgell, Torrefarrera i Lleida.

Aquesta setmana les activitats formatives proposades en el catàleg “EmForma” adreçades a persones que volen crear una empresa, emprenedors, empresaris o persones que volen estar actualitzats en les darreres novetats de gestió empresarial per fomentar l’ocupació i l’autoocupació s’han impartit a Tàrrega, Les Borges Blanques, La Seu d’Urgell, Torrefarrera i Lleida.

Aquesta setmana a l’IMO Institut Municipal d’Ocupació de Lleida s’han impartit dos sessions del curs:  “Com utilitzar eficaçment les xarxes socials al teu establiment?” a càrrec d’ Ester Barqué. I al CEEILleida la càpsula: Instagram per a empreses, a càrrec de Gemma Masó. També al Cei de l’Alt Urgell , l’Oriol Pujol ha impartit la sessió Anàlisi d’inversions. Com es calcula la viabilitat d’un projecte?, que ha consistit en analitzar les dades internes d’un projecte, així com de les característiques de l’entorn, amb la finalitat de valorar si el negoci pot tenir èxit o si, al contrari, no hi ha possibilitat d’iniciar-lo.

En les activitats proposades en els Dimarts Feiners, formació d’orientació professional dirigida a persones que estan en procés de cerca activa, a Tàrrega s’ha impartit la sessió, Com tenir un bon dia: Pensar en gran, sentir-se millor i transformar la vida laboral, a càrrec de  David Jorba.  A Les Borges Blanques, una sessió sobre El Mindfulness aplicat al dia laboral, a càrrec de  Jovita Latorre. I a Torrefarrera, la sessió de Com interpretar i conèixer que diu la meva nòmina, a càrrec de Núria Batlle.

Pel que fa a la formació adreçada a alumnes i professors que inclou el programa E2 s’ha impartit el Taller: Factors clau a tenir en compte per iniciar un projecte empresarial, a càrrec de la tècnica de GLOBALLEIDA,  Maria Ruiz a la que han assistit 40 alumnes de 1r i 2n de CFGS d’Administració i Finances del Col·legi Episcopal.