Accions formatives proposades en el catàleg Emforma de GLOBALLEIDA adreçades a persones que volen crear una empresa, emprenedors, empresaris o persones que volen estar actualitzats en les darreres novetats en gestió empresarial per fomentar l’ocupació i l’autoocupació

Aquesta setmana al CEI Les Borges Blanques la proposta formativa ha estat: Parla amb impacte com a una TED Talk. Els 9 secrets. Una formació  impartida per, Ferran González Martínez, Coach Executiu, que ha servit per donar a conèixer els 9 secrets fonamentals de les TED Talks amb l’objectiu d’ajudar als participants a fer presentacions amb un grau de impacte molt elevat i generar una gran influència davant d´un auditori. Els Dimarts Feiners proposa  accions d’orientació professional, adreçada a persones que estan en procés de busca activa de feina.

Pel que fa a les propostes formatives adreçades als alumnes i professors dels centres educatius del nostre territori que inclou el Programa E2 Escola d’Emprenedors, a l’INS ESCOLA DEL TREBALL, s’ha impartit el Taller “L’actitud la clau de l’èxit” .També a l’INS LA CAPARRELA i INS ESCOLA DEL TREBALL, de forma presencial s’ha impartit el Taller “Emprenem jugant” per als alumnes de tercer de la Eso, a càrrec del formador Òscar de Tàctica 360º.

I a l’INS Joan Oró, també dins del Programa E2, s’ha impartit el Taller de lideratge, a càrrec del coach, especialitzat en coaching empresarial, executiu i d’ equips.Gorka Bartolomé.