A Bell-lloc, Lleida, Tremp i Pont de Suert amb prop d’un centenar d’inscrits

14-12-2018 Aquesta setmana la formació que s’ofereix a través del catàleg EmForma de GLOBALLEIDA al conjunt del territori ha comptat amb prop d’un centenar d’inscrits en  les activitats formatives proposades a Bell-lloc, Lleida, Tremp i Pont de Suert.

Al CEI Bell-lloc s’ha impartit la càpsula Faceboock ADS: Configura i gestiona la teva publicitat a les xarxes socials Faceboock i Instagram a càrrec d’Albert Calzada I la sessió dels Dijous emprenedors: CRM per a PIMES, Com millorar la relació amb els meus clients de forma fàcil, a càrrec d’ Òscar Ortega.

També al Centre d’Iniciatives Empresarials s’ha impartit el Taller: “Emprèn i evoluciona les idees treballant el model de negoci” a càrrec de Jordi Puigdellívol. Al CEI Pallars Jussà ubicat a Tremp  s’ha organitzat la càpsula formativa,  “Decàleg per una empresa legalment ordenada” impartida per Marta Montserrat.

I dins de la formació que inclou els Dimarts Feiners adreçada a alumnes i professors , a  Pont de Suert s’ha impartit una sessió sobre l’ Apoderament previ a l’entrevista  personal, a càrrec de la Viviana Gracià.

Pel que fa a les activitats proposades en el Programa E2, Escola d’emprenedors adreçades a alumnes i professors, a l’INS Castell dels Templers s’ha impartit el taller sobre Habilitats Comunicatives a càrrec d’Òscar Becerril de Tàctica 360º per un grup de 18 alumnes de PFI. Tanmateix a l’Escola del Treball i al Col·legi Episcopal s’ha impartit el Taller Com dur a la realitat la nostra idea, a un grup d’alumnes de CFGS a càrrec  de  Marta Grañó.