Aquesta setmana s’ha ofert formació per la recerca de feina, per la creació i consolidació de negocis i informació per conèixer les últimes novetats financeres per a la internacionalització i l’activitat exportadora.

Al Cei Torrefarrera, aquesta setmana s’ha impartit la càpsula formativa. “Com millorar la rendibilitat del meu comerç” a càrrec de Blanca Siurana. Aquesta sessió tenia com a finalitat ajudar a l’empresa comercial a reflexionar sobre la seva estratègia de negoci i proporcionar eines de millora que suposin un

Dins les activitats formatives dels  Dimarts Feiners, que consisteixen en oferir  sessions d’orientació professional  on es treballen aspectes claus per a buscar feina i entrenar les habilitats professionals adaptades a les necessitats de les persones en procés de recerca o millora de feina, s’ha impartit a Tàrrega la  sessió  “Aprèn a mostrar el teu valor com a candidat”, impartida per Ruben Rosell, Coach i PNL, especialitat  d’orientació professional. En la fase de l’entrevista de feina és molt important prendre consciència de què cal fer abans, durant i després de la trobada amb l’entrevistador. L’objectiu d’aquesta formació ha estat aconseguir tenir un CV professional ple de VALOR i aprendre a contestar de forma satisfactòria totes les preguntes i a plantejar-ne d’altres.

A Pont de Suert, al Cei  de l’Alta Ribagorça s’ha impartit la segona sessió dels Dijous emprenedors  “Emprèn i evoluciona idees en clau de negoci” a càrrec de Jordi Puigdellivol, Sherpa.cat. Es tracta d’un taller pràctic que aporta una nova perspectiva sobre el procés d’emprendre i el mite del pla d’empresa, donant a conèixer aquesta eina complementària, el model de negoci, i com aplicar-ho al emprendre.

Hem acabat la setmana amb l’organització d’una jornada ICO “Finançament per a la internacionalització i l’activitat exportadora” i posterior atenció als empresaris per part de Carmen Varela, la cap d’atenció als clients de l’Institut de Crèdit Oficial (ICO). En aquesta jornada ICO ha donat a conèixer les línies per a la internacionalització i l’activitat exportadora de les empreses i autònoms. Camen Varela ha explicat les característiques bàsiques d’aquestes línies als representats d’una vintena d’empreses que han assistit.

Cal destacar que GLOBALLEIDA, com a promotor financer i dinamitzador de l’emprenedoria i l’empresa, amb l’objectiu d’apropar al teixit empresarial de les terres de Lleida, recursos per a endegar i consolidar els seus projectes, reuneix periòdicament a analistes de les principals fonts de finançament tant públic com privat.

Lleida,14 d’octubre de 2016