Dietary Molecular Diagnostics SL, empresa que ofereix solucions nutricionals personalitzades, ha obtingut finançament a través de les  diferents Rondes de finançament organitzades per GLOBALLeida.

I ha estat una de les primeres empreses que ha obtingut capital mitjançant el fons Globalleida Inversions S.A

El grup d’investigació Nutren Nutrigenòmics de la Universitat de Lleida (UdL) està estudiant els efectes d’unes galetes elaborades amb fibra de ceba per reduir els índexs de colesterol dolent (LDL) i fer apujar el bo (HDL).

Si els efectes d’aquesta fibra de ceba, que ja està patentada amb el nom de Fibracep, obtenen els efectes desitjats, l’empresa la comercialitzarà a través d’aquestes galetes o d’un altre producte alimentari. S’està fent un estudi  amb 120 persones d’entre 35 i 65 anys,  que tenen  un colesterol alt i sobrepès o obesitat lleu. Així mateix, i a banda de fer-li’ls proves analítiques per comprovar els nivells de colesterol, també se’ls hi fa un estudi dels bacteris del còlon i un estudi genètic.

Dietary Molecular Diagnostics SL, que ofereix solucions nutricionals personalitzades ha obtingut finançament a través de les  diferents Rondes de finançament organitzades per GLOBALLeida i ha estat una de les primeres empreses que ha obtingut capital mitjançant el fons d’inversió Globalleida Inversions S.A

Aquesta empresa de nova creació ofereix recomanacions nutricionals personalitzades tenint en compte els factors genètics, metabòlics i dietètics que predisposen l’estat nutricional i de salut del pacient. Està pensada per a nutricionistes, metges, endocrins o farmacèutics, entre altres, perquè puguin oferir el servei als seus pacients i així mantenir i/o millorar les condicions de salut d’aquests.

Lleida, 05 de febrer de 2016