Una iniciativa de Coca-Cola i Coca-Cola Foundation en col·laboració amb l’Associació Fòrum Dona Activa, de Barcelona liderat conjuntament per GLOBALLEIDA i l’Ajuntament de Lleida.

17-05-2019 Aquest matí al Casal de la Dona de l’Ajuntament de Lleida s’ha celebrat l’acte de presentació i inici de la primera sessió formativa del programa GIRA Mujeres. Una iniciativa de Coca-Cola i Coca-Cola Foundation en col·laboració amb l’Associació Fòrum Dona Activa, de Barcelona que liderarà conjuntament GLOBALLEIDA i l’Ajuntament de Lleida.

GIRA Mujeres ofereix una ruta cap a l’emprenedoria i l’ocupabilitat. Un programa d’apoderament personal i professional que s’ha estrenat avui amb la participació de 17 dones, de 18 a 60 anys, amb ganes d’emprendre o reinventar un negoci.

El programa compta amb un itinerari de tres fases:

1ª Troba la teva ruta: tallers presencials de 10 hores, que faciliten la decisió d’emprendre.

2ª Inicia el teu viatge: formació en línia de 30 hores, on es treballa la idea amb el mètode Canvas.

3ª T’acompanyem: Incubadora i mentoria dels 10 millors projectes durant 6 mesos.

Un cop acabada la formació que exigeix el programa, els 3 millors projectes rebran 6 mesos extra de mentoria i un ajut de 3.000 €.

GIRA Mujeres és un projecte d’apoderament personal i professional dirigit a dones que respon al compromís de 5by20 de Coca-Cola en europa 5by20, una iniciativa global en la que  Coca-Cola es compromet a donar suport a 5 milions de dones per al 2020.

En les seves dues primeres edicions, aquest programa de capacitació va brindar una oportunitat a més de 9.200 dones de 116 ciutats i 262 pobles de tot Espanya en les seves dues itineraris d’ocupabilitat i emprenedoria. En aquesta tercera edició, preveu arribar a altres 4.000 dones i, a més, s’impartiran sessions a les ciutats portugueses de Lisboa i Porto.

El Conseller delegat de GLOBALLEIDA, Oriol Oró, el responsable de les Relacions Externes Espanya European Partners Iberia, de la Fundació Coca Cola, Jordi Viladrich  i la Cap d’Unitat Tècnica de la Regidoria de Polítiques d’Igualtat, Silvia Puertas, acompanyats de la formadora per  part de  Forum Dona Activa han estat els encarregats de donar la benvinguda i presentar el programa als assistents.