Els dies 5 i 6 de maig, en el marc d’aquesta Fira, s’han organitzant activitats i conferències adreçades a totes aquelles  persones que necessiten decidir o reorientar el seu futur professional, millorar competències, trobar feina, impulsar la seva carrera professional o emprendre un negoci

La Fira FormaOcupa és una adaptació de la Fira de Formació Professional i Treball “F&T”

Com entitat de referència en l’emprenedoria GLOBALLEIDA ha estat present a la Fira FormaOcupa,  una adaptació de la Fira de Formació Professional i Treball “F&T”.

En el decurs d’aquesta Fira que s’ha celebrat els dies 5 i 6 de maig, GLOBALLEIDA ha organitzant diferents activitats, totes elles adreçades a totes aquelles  persones que necessiten decidir o reorientar el seu futur professional, millorar competències, trobar feina, impulsar la seva carrera professional o emprendre un negoci.

Una de les activitats principals, ha estat la conferència impartida per  David Jorba, formador, coach i consultor d’empreses, titulada  Com gestionar l’estrès i optimitzar el rendiment. Com tenir un bon dia: pensar en gran, sentir-se millor i transformar el nostre dia a dia, tant a nivell personal, com d’estudis i feina. Una  conferència que ha servit per aprofundir sobre com procurar una base sòlida a tot el que fem en el nostre dia a dia, establir prioritats i optimitzar el temps, transformar tasques rutinàries o incòmodes en un plaer i maximitzar la nostra creativitat.

Tanmateix el conseller delegat de GLOBALLEIDA, Oriol Oró,  juntament amb el director dels Serveis Territorials d’Educació a Lleida, Carles Vega han presentat el balanç de resultats 2014-2021 del programa E2, Escola d’Emprenedors, adreçat als alumnes i professors dels centres educatius, un programa que inclou els Premis E2 amb el que s’han aconseguit uns resultats molt satisfactoris.

Pel que fa a les xifres d’aquest programa, en el període entre el 2014 fins als 4 primers mesos del 2021, s’han impartit 494 activitats formatives en les han participat 15.606 alumnes i professors de 63 centres educatius del conjunt del territori.

Destacar que malgrat la situació de pandèmia al 2020 es van impartir 78 activitats a 2113 alumnes i 44 professors  de 23 centres educatius, una xifra  molt satisfactòria. Seguint la mateixa línia en els primers 4 mesos del 2021 se han impartit 32 activitats a 914 alumnes de 11 centres educatius de les comarques de Lleida.